ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:00, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Πριν, όμως, από αυτό θα προηγηθεί αιμοδοσία στο Μουσείο του Θρύλου. Για την Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη των 21 αδερφών μας, που έφυγαν άδικα και τόσο νωρίς και πλέον έχουν πάρει θέση στην κερκίδα του Ουρανού!

Καλό είναι να πάρουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι. Δεν... κοστίζει τίποτα, αλλά σημαίνει πάρα πολλά. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη πράξη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Ο αιμοδότης χαρίζει μια ευκαιρία σε έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του, χαρίζει ελπίδες σε αυτούς που είναι κοντά ή εξαρτώνται από αυτόν τον ασθενή.

Ο αιμοδότης κυρίως κάνει καλό και στον δικό του οργανισμό, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το αίμα του και μικραίνοντας τις πιθανότητες να πάθει καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνει δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.

Μη διστάζετε και μην αφήνετε τον φόβο να σας κατευθύνει. Ελάτε να γίνεται μέλος της ομάδας αίματος του Ολυμπιακού. Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος στη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

Αιμοδοσία στη μνήμη των παιδιών της 8-2-1981, το Σάββατο 6/2/2016, 10:00-14:00, στο Μουσείο του Ολυμπιακού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ