ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Είσαι στο μυαλό..." (video)

Τα αδέρφια μας οι Delije δεν έχασαν την ευκαιρία. Το ματς με τη Γιαντράν στην πόλη Χέρτζεγκ Νόβι, στα παράλια του Μαυροβουνίου, στην Αδριατική, ήταν ό,τι πρέπει για να δώσουν το παρών και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Θοδωρή Βλάχου. Και ήταν εκεί. Για να δώσουν ώθηση στους "ερυθρόλευκους" να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη για το LEN Champions League.

Δεν είναι δα και λίγη υπόθεση, σε ένα εκτός έδρας ματς για το πόλο, να υπάρχει στις εξέδρες λαός στο πλευρό του Θρύλου. Δεν ταξίδεψε κόσμος από την Ελλάδα. Αλλά ήταν εκεί. Και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Κι αυτό δεν ήταν τίποτα!

Φανταστείτε το σκηνικό... "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό... " και "Θρύλε ολέ, ολέ" να ακούγεται στο κολυμβητήριο της Γιαντράν. Από Delije που ήταν εκεί παρόντες και αναστάτωσαν την πισίνα! Για όσους δεν το πιστεύουν, ορίστε και οι... αποδείξεις. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του redking.gr! Αυτά είναι τα αδέρφια μας, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

    Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

    Προφορική συμφωνία των "ερυθρολεύκων" του Βελιγραδίου με το Θρύλο για τις 11 Μαΐου στο Βελιγράδι.

  • Σηκώνει το... Champions League των οπαδών!

    Σηκώνει το... Champions League των οπαδών!

    Στην 1η θέση -και με διαφορά μάλιστα!- ψηφοφορίας μεγάλου ειδησεογραφικού δικτύου για τους καλύτερους οπαδούς στο Champions League βρίσκονται αυτοί του Ολυμπιακού! Ακολουθούν τα αδέρφια μας, οι Delije

  • Καλή Χρονιά αδέρφια

    Καλή Χρονιά αδέρφια

    Πρωτοχρονιά σήμερα και ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το καλύτερο... ποδαρικό για τους Delije

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ