ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποθέωση στο λιμάνι του Πειραιά (video)

Αποθέωση στο λιμάνι του Πειραιά (video)

Χαμός στο γήπεδο της Ερμούπολης το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και λίγες ώρες αργότερα στο νησί των Κυκλάδων, στο μαγαζί που διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέα με την κούπα του League Cup. Αλλά αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Λιμάνι του Πειραιά δεν έχει προηγούμενο!

Περισσότεροι από 150 οπαδοί του Θρύλου ήταν εκεί και περίμεναν την άφιξη του πλοίου που μετέφερε την αποστολή των "ερυθρολεύκων". Κι όταν κατέβηκε η μπουκαπόρτα για να βγει ο κόσμος και έγιναν ορατοί οι αθλητές του Ολυμπιακού, η νύχτα έγινε... ημέρα.

Άναψαν πάρα πολλά καπνογόνα και έγινε χαμός. Αποθέωση για τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ. Με το σύνθημα "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" να αναστατώνει το λιμάνι. Όπως συνέβη και στην πορεία, με τον κόσμο να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού και να γίνεται ένα... κουβάρι με τους "ερυθρόλευκους" βολεϊμπολίστες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχεται δεύτερο

    Έρχεται δεύτερο "κάρφωμα"!

    Αφού τον νίκησε στον τελικό του League Cup, ο Θρύλος θ' αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου

  • Σειρά έχει το Κύπελλο

    Σειρά έχει το Κύπελλο

    Τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του League Cup, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να περάσουν στο Final-4 μιας ακόμα διοργάνωσης, με "διπλό" στη Λαμία.

  • "Γιάννη ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!" (video)

    Ο νεαρός φίλος του Θρύλου -πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού- ήταν στο λιμάνι. Με τους παίκτες να του κάνουν... δώρο την κούπα!

  • Γλέντι μέχρι το πρωί! (photos)

    Γλέντι μέχρι το πρωί! (photos)

    Οι παίκτες του Θρύλου διασκέδασαν σε νυχτερινό μαγαζί στη Σύρο για την κατάκτηση της πρώτης κούπας της χρονιάς.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ