ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η θέση μας είναι στα γήπεδα. Με εισιτήρια και δύναμη... διαρκείας» (photo)

«Η θέση μας είναι στα γήπεδα. Με εισιτήρια και δύναμη... διαρκείας» (photo)

Το μήνυμά της για τη στήριξη σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, καθώς και στον Ερασιτέχνη, έστειλε η Θύρα 7, μέσω των Social Media.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου τόνισαν ότι η θέση τους είναι στα γήπεδα, εξέφρασαν για μία ακόμα φορά τη στήριξή τους στην απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να το πάνε μέχρι τέλους. Και αναφέρθηκαν στην… επανεκκίνηση που πρέπει να γίνει στο ματς με τη Βαλένθια, για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Όταν η αφοσίωση συναντά τη δύναμη!

Για ακόμη μια χρονιά ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδεικνύει την πίστη του στον σύλλογο, παίρνοντας θέση στην... κερκίδα. Στο ποδόσφαιρο τα εισιτήρια διαρκείας έκαναν φτερά και εδώ οφείλουμε να συγχαρούμε όλο τον κόσμο που έσπευσε να εξασφαλίσει μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη. Στον Ερασιτέχνη η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Στο τμήμα μπάσκετ των ανδρών μας, παρά τα όποια λάθη που μπορεί να έγιναν στον προγραμματισμό και στην στελέχωση του ρόστερ και του τεχνικού team, τίποτε δεν έχει χαθεί. Το καλοκαίρι πήραμε μία απόφαση, να στηρίξουμε τον αγώνα των προέδρων της ΚΑΕ, των αδερφών Αγγελόπουλων, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καθαρίσει αυτή η βρομιά, η αδιανόητη σαπίλα που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, που είναι ό,τι πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟ έχει γεννήσει ο αθλητισμός στα μέρη μας από το 1880 μέχρι σήμερα. Είναι υποχρέωσή μας ως Θύρα 7 να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας ΚΑΙ σε αυτήν τη μάχη, σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά, εντός κι εκτός παρκέ. Είτε το αντιλαμβάνονται ορισμένοι...περίεργοι, είτε όχι, μιλάμε για μία ομάδα που έχει αγωνιστεί σε 4 τελικούς στην Ευρωλίγκα τα 8 τελευταία χρόνια κι έχει κατακτήσει 2 τρόπαια. Το παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ με τη Βαλένθια προσφέρεται για μία επανεκκίνηση. Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους, αγοράζοντας διαρκείας ΠΑΝΤΟΥ, φυσικά ΚΑΙ στο μπάσκετ των ανδρών μας! Η θέση μας είναι στα γήπεδα. Όπου παίζει ο Ολυμπιακός! Με εισιτήρια και δύναμη... διαρκείας!

Σαν Θύρα 7, οφείλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα συνδεσμιακά διαρκείας για πολλούς λόγους!

Όλοι Μέλη στους συνδέσμους!

Όλοι Μέλη στον Ερασιτέχνη!

Διαρκείας παντού!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ