ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προσδεθείτε: Ο Ναός θα απογειωθεί! Ξανά!

Προσδεθείτε: Ο Ναός θα απογειωθεί! Ξανά!

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο κόσμος του. Δεν χωράει αμφιβολία αυτό. Έχει αποδειχθεί με κάθε τρόπο και συνεχίζει να επιβεβαιώνεται συνεχώς.

Στην αναμέτρηση της Τρίτης (22/10, 22:00), λοιπόν, με την Μπάγερν Μονάχου, στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική του Champions League, η παρουσία του κόσμου του Θρύλου αναμένεται να αποτελέσει κομβικό παράγοντα στην εξέλιξή της.

Οι καλύτεροι του κόσμου, που… εξαφάνισαν τα εισιτήρια από την πρώτη στιγμή, θα γεμίσουν ασφυκτικά το Ναό, θα μετατρέψουν το γήπεδο σε «καμίνι». Και με τα όσα ετοιμάζουν, θα αναγκάσουν ξανά ολόκληρη την Ευρώπη να «παραμιλάει».

Στόχος τους να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας τα πάντα από την εξέδρα, προκειμένου να δώσουν… φτερά στα πόδια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τη στιγμή που θα επιδιώξουν να «τσακίσουν» με τη φωνή και τον παλμό τους τη γερμανική ομάδα.

Όπως και να ‘χει, οι οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου ετοιμάζονται να παίξουν τη δική τους μεγάλη… μπάλα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να σηκώσουν στον «αέρα» το Κάστρο.

Με άλλα λόγια, προσδεθείτε: Ο ναός θα απογειωθεί. Ξανά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ