ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίπλα στον Ερασιτέχνη, με πράξεις, η Θύρα 7 Χίου (photo)

Δίπλα στον Ερασιτέχνη, με πράξεις, η Θύρα 7 Χίου (photo)

Δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με πράξεις, βρίσκεται με τη σειρά της η Θύρα 7 Χίου, όσον αφορά στην αγορά Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, για τη σεζόν 2020-21. Με τους οργανωμένους οπαδούς του Θρύλου να στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα, μέσω των Social Media.

Αναλυτικά:

«Στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς και σε όλα του τα τμήματα. Ευχαριστούμε τους Ολυμπιακούς του νησιού που αποδεικνύουν την ερυθρολευκη δυναμική του στηρίζοντας την προσπάθεια του συνδέσμου και του ΟΣΦΠ με τις κάρτες φιλάθλου και τις κάρτες μέλους. Εφόσον ο αρχικός στοχος των 500 καρτών φιλάθλου και 100 καρτών μέλους φαίνεται να επιτυγχάνεται σύντομα, θέτουμε νεο στόχο δυο φορές μεγαλύτερο απο τον προηγούμενο μιας και βρισκόμαστε τόσο νωρίς χρονικά σε σχέση με την επόμενη σεζόν.

Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός καθημερινά για όποιον θέλει να συνδράμει. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος της κάρτας φιλάθλου ειναι στα 10€ και ειναι απαραίτητη για την αγορά εισητηριου της ΠΑΕ και η κάρτα μέλους κοστίζει 50€ και λειτουργεί σαν εισητηριο διαρκείας των τμημάτων του ερασιτέχνη ενώ ειναι απαραίτητη για αγορά εισητηριου διαρκείας σε ποδοσφαιρο και μπασκετ. Ειναι ευκαιρία με την έναρξη των πλει οφ να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι για τις εγγραφές και για γνωριμία.

Υγ. Απαραίτητα για την κάρτα φιλάθλου και κάρτα μέλους το ονοματεπώνυμο και ο αμκα.

Υγ2. Ειναι δεδομενο ότι κάποια στιγμή μες στη σεζόν θα έχουμε παλι γήπεδα με κόσμο και οι άαρτες θα ειναι απαραίτητες για εισιτήριο. Εννοείται πως προτεραιότητα για εισιτηρια τότε θα έχουν όσοι έσπευσαν νωρίς και δεν περίμεναν ανταλλάγματα. Αυτοί οι οποίοι θα μας θυμηθούν το 2021 μια βδομάδα πριν απο κανα ντέρμπι ή ευρωπαϊκό, ας μην μας ενοχλήσουν καν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ