ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα σας... αποτρελάνουν!

Θα σας... αποτρελάνουν!

Χάζεψαν με την μεταγραφή του Αγκάμεζ στο βόλεϊ του Ολυμπιακού! Δεν το περίμεναν. Στεναχωρήθηκε αρκετός κόσμος. ΠΑΟΚτζήδες που έκαναν όνειρα, «πράσινοι» που κάλυπταν μέχρι το πρωί τον γάμο του Αγκάμεζ, πολλοί σας λέμε, πολλοί…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει την ψυχή του για τον Ολυμπιακό. Και θέλει τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή παντού. Έχει δίπλα του ανθρώπους που είναι στρατιώτες για το σύλλογο, που έχουν δώσει κι αυτοί τα πάντα. Ένας από αυτούς, ο Μιχάλης Κουντούρης. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης, ενδεχομένως τα τμήματα του ερασιτέχνη να θύμιζαν… άλλα. Σαν κι αυτά που βλέπουμε στον Παναθηναϊκό, που παραπαίουν και ο Μιχαλαριάς έχει το θράσος να παρουσιάζει και τη νέα Λεωφόρο!

Κάθε Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευτυχισμένος που βλέπει Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη να δίνουν τα πάντα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δώρο αυτή τη σπουδαία μεταγραφή στο τμήμα βόλεϊ, που θα πάει για μεγάλα πράγματα.

Εμείς, ένα θα σας γράψουμε. Θα σας… αποτρελάνουν. Τους βλέπετε και «αρρωσταίνετε». Σας καταλαβαίνουμε. Πολύ θα θέλατε να έχετε Μαρινάκη και Κουντούρη.

Περαστικά σας και μην ξεχνάτε κάτι. Έχει και συνέχεια…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ