ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O Γιώργος έγινε σημαία!

O Γιώργος έγινε σημαία!

Όσοι βρέθηκαν χθες στο ΣΕΦ σίγουρα θα πρόσεξαν τη σημαία που έκανε την εμφάνισή της στο πέταλο των οργανωμένων μετά την παρουσίαση των ομάδων. Μια σημαία που απεικόνιζε τον Γιώργο Πρίντεζη σε πανηγυρικό στιγμιότυπο με φόντο το κόκκινο λιοντάρι να βρυχάται με πανομοιότυπο τρόπο με τον υπαρχηγό του Θρύλου.

Μια απεικόνιση που δείχνει το πάθος και την ψυχή. Μια σημαία εντυπωσιακή, μια ιδέα άξια συγχαρητηρίων προς τους εμπνευστές της. Ο Γιώργος Πρίντεζης λοιπόν έγινε… σημαία και θα κυματίζει στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού. Όμως η επιλογή του συγκεκριμένου αθλητή δεν έγινε τυχαία και είναι σημειολογική.

Σίγουρα ο κόσμος «διψάει» να βλέπει αθλητές –σύμβολα ειδικά σε μια εποχή που έχει αλλοιωθεί ο ρομαντισμός και ο αθλητισμός έχει καταστεί απόλυτα επαγγελματικός.

Από την άλλη η επιλογή αυτή δεν εντάσσεται σε καμία περίπτωση στα πλαίσια της προσωπολατρίας.

Ο Γιώργος Πρίντεζης επιλέχθηκε και είναι ο πρώτος αθλητής του Ολυμπιακού που γίνεται σημαία, όχι για το καλάθι στην Πόλη, ούτε για το τρίποντο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης επιλέχθηκε και είναι ο πρώτος αθλητής του Ολυμπιακού που γίνεται σημαία όχι για όσα έχει προσφέρει αγωνιστικά στον σύλλογο που αγαπάει.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, έγινε σημαία γιατί έχει τιμήσει με την συμπεριφορά του την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί η διαδρομή του ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και η ψυχή με τον τσαμπουκά αποτυπώνουν όσα πρεσβεύει ο σύλλογος.

Και σίγουρα αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο αυτή η αναγνώριση που εκφράστηκε και με αυτό τον τρόπο από την πλευρά του κόσμου, όπως αποτελεί χαρά και τιμή για τον κόσμο το γεγονός ότι ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί τον πρώτο αθλητή του Ολυμπιακού που γίνεται σημαία.

Με αφορμή  την τεράστια απώλεια του πατέρα του, τον οποίο πριν κηδέψει, κατέβηκε να αγωνιστεί στον 1ο τελικό (το ότι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου περνάει σε δεύτερη μοίρα) δημιουργήθηκε η  σημαία αυτή.

Και έτσι η μορφή του Γιώργου Πρίντεζη θα κυματίζει εκεί που σίγουρα θα βρισκόταν ως φυσική παρουσία αν δεν υπερασπιζόταν τον Έφηβο μέσα στο παρκέ…

Το ενδεχόμενο της απουσίας του από το επόμενο ματς αποτελεί έναν ακόμα λόγο που καθιστά επιτακτική την ανάγκη να έρθει αυτό το πρωτάθλημα στον Πειραιά.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Παράταση για

    Παράταση για "Πριντ"…

    Την Παρασκευή θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιώργου…

  • Αγωνία για Πρίντεζη!

    Αγωνία για Πρίντεζη!

    Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πέλμα στην 4η περίοδο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ