ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τιμούμε τα αδέρφια, δίχως δυνατότητα για μνημόσυνο

Τιμούμε τα αδέρφια, δίχως δυνατότητα για μνημόσυνο

Δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση κανονικού μνημόσυνου, σαν αυτά που συνηθίζει να κάνει η ΘΥΡΑ 7 για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου του 1981. Εκείνα τα μνημόσυνα στα οποία δίνεις το «παρών» και λυγίζεις… Από το ’81 και έπειτα ο Φλεβάρης δεν είναι ποτέ ο ίδιος. Λείπουν τα αδέρφια μας. Κάθε 8 Φλεβάρη ο Πειραιάς δακρύζει. Οι μνήμες γίνονται πιο έντονες. Τα αδέρφια μας είναι πάντα εδώ και δείχνουν τον δρόμο.

Η κατάσταση όμως που βιώνουμε, με τον κορονοϊό, και το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας, δεν επιτρέπουν την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και έτσι δε θα γίνει ένα κανονικό μνημόσυνο για τα αδέρφια μας που χάθηκαν το 1981!

Όμως, από το Σάββατο 5/2 μέχρι και την Τρίτη 8/2 θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, και όχι μόνο, να τιμήσουν με ένα λουλούδι, ή απλά με την παρουσία τους στο  μνημείο στο Καραϊσκάκη, τα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7.

Τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7. Δεν ξεχνάμε, ότι «έφυγαν» από την ζωή, την ημέρα που είχαν πάει να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Είναι πάντα στο πλευρό μας. Μας οδηγούν.

Τιμούμε τη μνήμη των αδερφών μας που έχασαν τη ζωή τους για την τεράστια αγάπη τους. Για την ιδέα του ΘΡΥΛΟΥ. Δεν τους ξεχνάμε ποτέ.

Φέτος, τους τιμούμε με προσοχή και σεβασμό. Σεβασμό στην επικινδυνότητα της κατάστασης με τον κορονοϊό και σεβασμό στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ!

** Υπενθυμίζεται πως η εθελοντική αιμοδοσία στο Μουσείο του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/2, κατόπιν ραντεβού που θα οριστικοποιούνται μέσω του 2104800985.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ