ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πρώτη Γενική Συνέλευση της EMCA στις Βρυξέλλες με πρόεδρο την Τσιλιγκίρη!

Η πρώτη Γενική Συνέλευση της EMCA στις Βρυξέλλες με πρόεδρο την Τσιλιγκίρη!

Παρουσία του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων, η πρώτη υπό την προεδρία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, μετά την ανάληψη των προεδρικών της καθηκόντων.

Ο σύλλογός μας, με εκπρόσωπο την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδειξε, έτσι, για μία ακόμα φορά, τον ενεργό, δραστήριο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στην υλοποίηση δράσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τη Γενική Συνέλευση στις Βρυξέλλες «άνοιξε», με ομιλία της, η πρόεδρος της EMCA και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό της Ένωσης τη νέα χρονιά, αλλά και στους -βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους- στόχους της. Βασικό μέλημα της EMCA (European Multisport Club Association), είναι η οικονομική της αυτονομία και φυσικά, η διεύρυνσή της με νέα σωματεία.

O σύλλογός μας πρωταγωνιστεί στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναδεικνύοντας τον ηγετικό του ρόλο και εκτός αγωνιστικών χώρων!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ