ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έφηβοι Πρωταθλητές!

Έφηβοι Πρωταθλητές!

Tην κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων πανηγυρίζει το τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού! Οι έφηβοι του Θρύλου, αναδείχθηκαν πρωταθλητές αφού συγκέντρωσαν 33 βαθμούς και κατέκτησαν 5 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Παράλληλα εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του τμήματος Πυγμαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα, αφού οι νεαροί αθλητές του Θρύλου, διακρίθηκαν και στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες, κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά (3 στους εφήβους, 1 νέων ανδρών και 1 στις Νεάνιδες), 2 ασημένια (2 στους έφηβους) και 4 χάλκινα (4 στους έφηβους). Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νικόλαος Καλυβάκης (60kg), καθώς κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο επικρατώντας στον τελικό του Μάριο Γάρου, ο Ζαχαρίας Μύλωνας στα 67kg που νίκησε στο τελικό τον Ιωακείμ Κουβάρη και ο Ελευθέριος Τσεβρενίδης (71kg) ο οποίος  επιβλήθηκε του Παύλου Μπουμπουρίδη.

Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, ξεχώρισε ο Doni Dezvi, που νίκησε στον τελικό της κατηγορίας των 80 κιλών τον Ζαχαρία Λαγούδη, ενώ στις Νεάνιδες, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Τριφύλλη, επικρατώντας στον τελικό των 48kg, της Βασιλικής Γκόγκα.

Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Αθανάσιος Βουτηράκος (63kg) και Ιωάννης Γεμένογλου (92kg).

Ενώ την τρίτη θέση  και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Κουκίδης Νικόλαος (80kg), ο Δημήτρης Μύλωνας (67kg), Νικόλαος Βιτολάνος (71kg) και ο Ιωάννης Σκορδίλης (63.5).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ