ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Kick off Meeting του PACE

Το Kick off Meeting του PACE

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Erasmus+, συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο. Ο σύλλογος μας φιλοξένησε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας το εναρκτήριο meeting του προγράμματος PACE (Parents & Children Active Together). Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Σωματείων (European Multisport Club Association), Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι της Λέφσκι Σόφιας και της Λάτσιο.

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για το πλάνο επικοινωνίας, αλλά και τους τρόπους που μπορεί το πρόγραμμα να επικοινωνηθεί πανευρωπαϊκά, μιας και ο Ολυμπιακός είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία και τη διάδοση του.

Το PACE έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τα παιδιά με τους γονείς και τις γιαγιάδες με τους παππούδες τους. Και όλα αυτά μέσω του αθλητισμού. Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και αθλητικές δραστηριότητες με τους γονείς και τους παππούδες προκειμένου η οικογένεια να έρθει ξανά μαζί. Είναι ένα ακόμα πρόγραμμα το οποίο θα χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό ως όχημα για την καλυτέρευση των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει να πρωτοπορεί και να λαμβάνει μέρος σε σημαντικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσα από το Erasmus+.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ