ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάμε γερά! Θρύλε της Ευρώπης, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Πάμε γερά! Θρύλε της Ευρώπης, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Το πρώτο βήμα θέλει να κάνει το «ερυθρόλευκο» τμήμα χάντμπολ το Σάββατο (23/3, 20:30, OSFP TV) ώστε να… τριτώσει το καλό και άλλη μια ομάδα του Θρύλου να βρεθεί σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά την γυναικεία ομάδα πόλο στο LEN Champions League και την Κ19 του ποδοσφαίρου στο UEFA Youth League.

Και δεν είναι αυτές οι μόνες ευρωπαϊκές κούπες που διεκδικεί ο Ολυμπιακός. Συνολικά είναι 6, αφού υπάρχει το Conference League στο ποδόσφαιρο, η Euroleague στο μπάσκετ, αλλά και η ανδρική ομάδα του πόλο στο Champions League.

Σε μια θρυλική χρονιά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κρκα από τη Σλοβενία στο κλειστό της Ηλιούπολης για την προημιτελική φάση του European Cup. Στόχος, να διατηρήσει το απόλυτο στην Ευρώπη – έχει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες - και μαζί με τη νίκη να πάρει και διαφορά που θα του επιτρέψει να έχει πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς της 30ης Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο Ντβοράνα Μάτοφ της πόλης Νόβο Μέστο.

Σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του Ζέλικο Μπάμπιτς με τη Θύρα 7 να έχει κάνει ήδη το κάλεσμα ώστε στο κλειστό της Ηλιούπολης οι Σλοβένοι να βιώσουν την «καυτή» ατμόσφαιρα του λαού του Θρύλου.

Η Κρκα δεν είναι η ομάδα φόβητρο – αυτή είναι η πρώτη χρονιά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση – αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς προέρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα και επίσης είναι αήττητη σε έξι αναμετρήσεις στην Ευρώπη.

Για αυτό και η στήριξη από τον κόσμο θα αποτελέσει βασικό πυλώνα σε αυτή την ευκαιρία που υπάρχει ώστε και η ομάδα του χάντμπολ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ