ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

31 οι εκπρόσωποι στο Ρίο!

31 οι εκπρόσωποι στο Ρίο!

Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των αθλητών και προπονητών που θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του Τάσου Ρηνιώτη ο οποίος θα ταξιδέψει ως μέλος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης με το ρόλο του βοηθού προπόνησης. Με τον Ρηνιώτη, μάλιστα, ο αριθμός της "ερυθρόλευκης" εκπροσώπησης φτάνει τους 31 αθλητές και προπονητές.

Ο αθλητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, επελέγη από τον  Παναγιώτη Γκιώνη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή και θα δώσει το "παρών" στο Ρίο.

Μιλώντας για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο οποίος αναχωρεί την Κυριακή (31/7) τα ξημερώματα, δήλωσε στο osfp.gr: "Είναι πάρα πολύ τιμητικό ότι η ομοσπονδία, ο Παναγιώτης και ο προπονητής μου με επέλεξαν να παρευρεθώ και να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο μπορώ τον Παναγιώτη, με την γνώση μου, την ψυχολογία και τις ικανότητες μου. Θεωρώ ότι είναι ύψιστη τιμή η συμμετοχή έστω και σαν βοηθός παίκτη, για κάποιον αθλητή. Ευελπιστώ στα επόμενα χρόνια να παρευρεθώ και εγώ σαν παίκτης και χαίρομαι ιδιαίτερα που εκπροσωπώ και εγώ έστω και με αυτό τον τρόπο την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό".

Εκπροσώπηση σε 7 Ολυμπιακά αθλήματα!
Με την παρουσία του Τάσου Ρηνιώτη, συμπληρώθηκε το "παζλ" των "ερυθρόλευκων" συμμετοχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί από 31 συνολικά αθλητές και προπονητές εκ των οποίων οι 22 είναι Έλληνες και οι 9 ξένοι.

Σε 7 συνολικά Ολυμπιακά αθλήματα, το πόλο, την κολύμβηση, τον στίβο, την ξιφασκία, το βόλεϊ, την κωπηλασία και την επιτραπέζια αντισφαίριση οι αθλητές και οι προπονητές του Ολυμπιακού θα μετέχουν οι "ερυθρόλευκοι" εκπρόσωποι.

Αναλυτικά όλες οι "ερυθρόλευκες" συμμετοχές:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ