ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα και κόσμος έγιναν ΕΝΑ μετά την πρόκριση! (videos)

Ομάδα και κόσμος έγιναν ΕΝΑ μετά την πρόκριση! (videos)

Τελικός! Ευρωπαϊκός τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία για την ομάδα χάντμπολ του Θρύλου! Πρόκριση και ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός! Αυτή η τεράστια ομάδα, αυτός ο τεράστιος Σύλλογος, γράφει ιστορία! Γράφει χρυσές σελίδες δόξας, κρατά ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη και κοιτάζει ακόμη πιο ψηλά!

Ραντεβού, με την ιστορία, για την ομαδάρα του Μπάμπιτς που «πάτησε» την Φερεντσβάρος στο κατάμεστο κλειστό της Ηλιούπολης από ΓΑΥΡΟΥΣ και πάνε για την πρώτη τους κούπα στην ιστορία του τμήματος,στους διπλούς τελικούς απέναντι σε μία εκ των Βάλουρ – Μινάουρ Μπαΐα Μάρε, με τους Ισλανδούς να έχουν το προβάδισμα, καθώς στο πρώτο εντός έδρας ματς επικράτησαν με 36-28.

Μάλιστα, μεγάλη… μπάλα κόντρα στους Ούγγρους έπαιξε ο «ερυθρόλευκος» κόσμος! Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν από το πρώτο λεπτό, απίστευτη ατμόσφαιρα στο «Κάστρο» του Ολυμπιακού, αφού δεν σταμάτησαν… δευτερόλεπτο τα συνθήματα! Πραγματικά, το κλειστό της Ηλιούπολης ήταν «ηφαίστειο». Συνδυάζοντας το, με ένα κορεό με «ερυθρόλευκα» σημαιάκια και ένα πανό που αναγράφει «Μόνο τα δικά σου χρώματα αντιπροσωπεύουν τη δόξα».

Φυσικά, επικράτησε πανζουρλισμός στο φινάλε, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να γίνονται ένα με την ομάδα χάντμπολ! Ο κόσμος ξέσπασε, τραγούδησε δυνατά για την πρόκριση της ομαδάρας του Θρύλου και το παρκέ κατακλύστηκε από κόσμο, ο οποίος μαζί με τους ΜΑΓΚΕΣ του Συλλόγου, πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία!


 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ