Νικολοπούλου: «Να συνεχίσει ο κόσμος να αγαπάει αυτή την ομάδα!»

Εμφανώς συγκινημένη και με προσπάθεια να μην λυγίσει στη σκέψη ότι δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, η Αγγελική Νικολοπούλου αναφέρθηκε σε όλα όσα σημαίνει αυτό το ταξίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και για όλες τις εικόνες που θα την ακολουθούν για μια ζωή.
«Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι να αγκαλιάσουν τα κορίτσια και όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια», τόνισε η διεθνής γκαρντ με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τη συγκίνηση και την στεναχώρια.
«Σίγουρα θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, είμαστε λίγο πικραμένες και στεναχωρημένες αυτή τη στιγμή και για λίγο καιρό ακόμα. Να συνεχίζει ο κόσμος να αγαπάει αυτή την ομάδα και να τη στηρίζει όσο γίνεται».
Οι διεθνείς παίκτριες αποθεώθηκαν στην έξοδό τους από το παρκέ, με τον κόσμο να τις χειροκροτεί όρθιος, στιγμή που τις έκανε να γεμίσουν με περηφάνια, με συναισθήματα, αλλά και που έφερε δάκρυα στα πρόσωπα των περισσοτέρων. «Αυτό πρέπει να είναι ο οδηγός μας από ‘δω και πέρα, να δεχτούμε την αγάπη του κόσμου. Αυτό είναι το κέρδος μας!».