ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Πετρούνιας!

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Πετρούνιας!

Ο βασιλιάς των Κρίκων είναι Έλληνας! Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Πετρούνιας στο Ρίο. Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα, μετά από εκείνο που κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 25 μέτρα στο πιστόλι Γυναικών. Μια ακόμα μεγάλη στιγμή για την πατρίδα μας, καθώς για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος στη Βραζιλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της Γυμναστικής που είναι και οπαδός του Θρύλου εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βαθμολογήθηκε με 16.000 βαθμούς. Μια βαθμολογία πολύ υψηλή, αλλά ο Λευτέρης Πετρούνιας το εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία, σχεδόν τέλεια. Με την Ελλάδα των προβλημάτων, της κρίσης, των μνημονίων να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του κόσμου.

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού, ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Και έχουμε και συνέχεια, καθώς κι άλλοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μπορούν να φτάσουν στην κορυφή, στη συνέχεια των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πάμε ομαδάρα μου!"

    Στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρεθεί απόψε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους και οπαδός του Θρύλου, Λευτέρης Πετρούνιας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ