ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ, σε Σπύρος Γιαννιώτης!

Να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ, σε Σπύρος Γιαννιώτης!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ό,τι και να πει κανείς για τον Σπύρο Γιαννιώτη, θα είναι πραγματικά λίγο. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάνοντας όλους τους Έλληνες να "φουσκώσουν" από χαρά και περηφάνεια.

Σε μια απίστευτη κούρσα, έναν τρομερό αγώνα ανοικτά στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, εκεί που ο τεράστιος αυτός κολυμβητής ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του. Η Κ.Ο.Ε, λοιπόν, με επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ζητάει την μετονομασία του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, με το όνομα του κορυφαίου Έλληνα κολυμβητή.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: "Κύριε υπουργέ,

Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία «Σπύρος Γιαννιώτης», όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.

Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ