ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλό του Θρύλου στη Δράμα

Διπλό του Θρύλου στη Δράμα

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του χάντμπολ», για τη 12η «στροφή» του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν με 32-22 την Δράμα εκτός έδρας, για το εξ' αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier, με κορυφαίους τους Βίντα και Σάββα, με εννιά και οκτώ γκολ.

Ο Θρύλος, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και συγκεκριμένα, χωρίς τους Σλίσκοβιτς, Παπάζογλου, Μιχαηλίδη, Μπάρος και Τσαναξίδη, κυριάρχησε απόλυτα στο ματς, αφού απέκτησε μεγάλη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (8-16, 9-17), την οποία αύξησε στο δεύτερο (14-23, 21-31) και έφυγε με το «διπλό» από την -παραδοσιακά δύσκολη- έδρα της Δράμας, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα!

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και στο 25ο λεπτό, ξέφυγε με +8 (8-16), με γκολ του Κανιέτε. Ο Μάνθος «έγραψε» το 17-9, στο 26ο λεπτό, με την Δράμα να μειώνει, με 3-0 σερί, για το 17-12 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σάββας ανέβασε τη διαφορά στο +9 (14-23), με ωραίο γκολ (41:58), ενώ ο Πασσιάς έδωσε «αέρα» +10 (21-31), στο 58ο λεπτό. Ο Πέσο, στο 59:42, διαμόρφωσε το τελικό 32-22 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ