ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι Ολυμπιονίκες του Ρίο, αλλά και μέλη της ελληνικής αποστολής που βρέθηκαν στη Βραζιλία βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τους τίμησε και τους συνεχάρη για την εξαιρετική τους προσπάθεια και τις επιτυχίες τους. Εκεί ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Παύλος Καγιαλής και ο Παναγιώτης Μάντης. Απουσίαζε η Άννα Κορακάκη που είναι στο εξωτερικό και θα βραβευτεί σε κάποια άλλη στιγμή.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τους τονίζει μεταξύ άλλων πως "Είστε η ζωντανή έκφραση της Αριστείας γι’ αυτό που πετύχατε. Γιατί το πετύχατε με τεράστια προσπάθεια, μοναδική προσπάθεια, η οποία ανήκει σχεδόν αποκλειστικά σε εσάς. Όπως επίσης και στους γονείς σας και στους προπονητές σας που πρέπει να είναι περήφανοι για εσάς. Σας ευχαριστούμε λοιπόν γι’ αυτή την παρουσία μαζί με τις διακρίσεις που πετύχατε".

Μίλησε ακόμα και για το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, σχολιάζει ότι "Θέλω να σας πω ότι γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των αθλητικών κέντρων για να μπορείτε και σεις και οι επόμενοι αθλητές να κάνετε τη δουλειά σας. Θα κάνω ότι μπορώ ώστε η ζωή σας από δω και πέρα να είναι ευκολότερη. Σας το οφείλουμε αυτό".

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε και με τους αθλητές. Με τον Σπύρο Γιαννιώτη συζήτησαν για τα τελευταία μέτρα της κούρσας και για την ένσταση που δεν έγινε τελικά, με τον αργυρό Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή του Ολυμπιακού να απαντά πως "Κατάλαβα ότι εκείνη την ώρα δημιουργούσα έναν πανικό στην Ελλάδα".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ