ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιος... υπερασπίστηκε τον τίτλο του φαβορί για άνοδο;

Ποιος... υπερασπίστηκε τον τίτλο του φαβορί για άνοδο;

Στα αλώνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης βολοδέρνει το αντίστοιχο τμήμα ανδρών του Παναθηναϊκού. Ένα χρόνο μετά τη μνημειώδη απερισκεψία και τον πρωτοφανή ερασιτεχνισμό (;) της διοίκησης Μιχαλαριά που δήλωσε εκπρόθεσμα συμμετοχή στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μην μετέχει ΠΟΥΘΕΝΑ την περσινή σεζόν, οι "πράσινοι" μετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α2.

Ξεκίνησαν μάλιστα το Σαββατοκύριακο τα παιχνίδια στη... μικρούλα αυτή κατηγορία και οι "πράσινοι" άρχισαν με το δεξί την προσπάθεια τους να υπερασπιστούν επάξια τον τίτλο του φαβορί για άνοδο.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς! Το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το γράφει ακριβώς έτσι! Αφού ξεκινάει το συγκεκριμένο άρθρο κάπως έτσι: "Με το δεξί ξεκίνησε η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2"... Συνεχίζει χωρίς ντροπή και συμπληρώνει ότι: "Η ομάδα μας υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, μιας και στο ντέρμπι κόντρα στον έτερο διεκδικητή του τίτλου Άρη Νίκαιας, επικράτησε άνετα με 4-2".

Εμείς να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στη "μάχη" της ανόδου, εκεί στην Α2! Σας περιμένουμε, αλλά του χρόνου να δηλώσετε συμμετοχή ΑΝ ανέβετε! Μη... ξεχαστείτε πάλι!

Σύλλογος μεγάλος κατά τα άλλα, "τσακωμένος" με τους τίτλους στο σύνολο των αθλημάτων και με τμήματα στην Α2!

*Η φωτό από το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ