ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εντυπωσιάζει ο Σγουρόπουλος

Εντυπωσιάζει ο Σγουρόπουλος

Εξαιρετική παρουσία έχει ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στο Κέιπ Τάουν. Ο αθλητής του Ολυμπιακού προκρίθηκε στον 2ο γύρο του απλού νέων μετά τη σπουδαία επικράτηση κόντρα στον Τσέχο Τόμας Πολάνσκι, 9ο φαβορί του αγωνίσματος, νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης εφήβων και σημερινό δευτεραθλητή Ευρώπης στο ομαδικό και το διπλό μικτό νέων!

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 3-2 σετ, ο Γιάννης Σγουρόπουλος ανέτρεψε την εις  βάρος του κατάσταση και με εξαιρετική εμφάνιση πήρε τη νίκη με 4-3, αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Ο αθλητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί αύριο στους «32» κόντρα στον Κινέζο Σου Γινγκμπίν στις 11:45.

Για να φτάσει στο κυρίως ταμπλό ο Γιάννης Σγουρόπουλος προκρίθηκε από τον 1ο γύρο με πολύ καλές εμφανίσεις, μιας και κατέλαβε τη 2η θέση από το 19ο γκρουπ. Μάλιστα, ήταν επικεφαλής στο πολύ δυνατό γκρουπ των τεσσάρων αθλητών και σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην 3η και τελευταία αγωνιστική των γκρουπ. Στην καθοριστική αναμέτρηση έκαμψε με 4-2 σετ τον Κορεάτη Κιμ Νταεγού (δευτεραθλητή κόσμου στο ομαδικό!) παίρνοντας την πολυπόθητη 2η θέση. Στην πρεμιέρα του νίκησε με 4-2 τον Σου Ντιν από τη Νέα Ζηλανδία, ενώ στη 2η αγωνιστική ηττήθηκε με 4-3 από τον Βέλγο Τιμπό Ντάρσις, ο οποίος πρώτευσε στο γκρουπ σημειώνοντας τρεις νίκες με το ίδιο οριακό αποτέλεσμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ