ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με στόχο το Λονδίνο

Με στόχο το Λονδίνο

Κοινές προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Λαμίας για τους Γεωργία Χατζηγεωργίου και Ισίδωρο Παγιαύλα. Οι δύο αθλητές της κατηγορίας Masters προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Με την Γεωργία Χατζηγεωργίου να τονίζει μέσω του osfp.gr πως "Στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λονδίνο ο συναθλητής μου Ισίδωρος και εγώ πραγματοποιούμε κοινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Αλέξανδρου Κόκκινου. Στόχος μας μέσα στο 2016 είναι να γίνει και ένα προπονητικό καμπ στο εξωτερικό. Έχουμε συνεργαστεί άψογα και στο παρελθόν και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά!"

Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος Παγιαύλας υπογράμμισε ότι " Η παρουσία μου στην Λαμία έχει σκοπό να βελτιώσει κυρίως την τεχνική μου, αλλά και την στρατηγική που ακολουθώ στις κούρσες. Η δουλειά που κάνουμε με την Γεωργία και τον προπονητή μας, Αλέξανδρο Κόκκινο, γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα και μάς βοηθάει πολύ.

Υπάρχει αρκετός καιρός ως το Λονδίνο, εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να παρουσιαστώ πανέτοιμος. Όταν αγωνίζεσαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στόχος πάντα είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου, τα όριά σου, και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στο Πανευρωπαϊκό!"

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Εννέα μετάλλια στη χειμερινή κολύμβηση

  Εννέα μετάλλια στη χειμερινή κολύμβηση

  Έξι χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων

 • Πέντε χρυσά μετάλλια

  Πέντε χρυσά μετάλλια

  Εξαιρετική παρουσία των κολυμβητών του Ολυμπιακού στους 7 Πτολεμαϊκούς Αγώνες. Ο Παγιαύλας πήρε 3, η Χατζηγεωργίου 2.

 • Επιτυχημένη παρουσία στη Νίκαια

  Επιτυχημένη παρουσία στη Νίκαια

  Πολύ καλή παρουσία είχε ο Ολυμπιακός με τους αθλητές του στο "7ο Κύπελλο Νίκαια- Πολή μνήμης και θυσίας", καθώς κατέκτησε 9 μετάλλια

 • Στο Καρπενήσει με 6 αθλητές

  Στο Καρπενήσει με 6 αθλητές

  Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων, το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ