ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ήταν κάτι ξεχωριστό"

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό για 3η συνεχόμενη χρονιά η Κολυμβητική Ημερίδα «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές» και οι πρωταγωνιστές είχαν να πουν τα καλύτερα.

Μάλιστα, μια εκ των κορυφαίων στιγμών ήταν οι βραβεύσεις των προσώπων για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και τις σπουδαίες διακρίσεις τους. Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Σπύρο Γιαννιώτη για τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο καθώς και για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, τον αρχιπροπονητή του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Γέμελο για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, την Κέλλυ Αραούζου, τον Στέφανο Δημητριάδη, τον Χρήστο Κατραντζή και τον Απόστολο Χρήστου για τη συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καθώς επίσης και την Μαριάννα Λυμπερτά η οποία τιμήθηκε για το ήθος της και την προσφορά της στην ελληνική κολύμβηση και στο σύλλογο μας.

Αναλυτικά όσα δηλώσαν οι αθλητές και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού:

Σπύρος Γιαννιώτης: «Έχουν καθιερωθεί κάθε χρόνο πλέον οι αγώνες του Ολυμπιακού. Και την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο είχε πολύ κόσμο με το κλίμα να είναι πολύ καλό και με το γεγονός να αγωνίζονται νέοι αθλητές και ολυμπιονίκες ήταν κάτι ξεχωριστό. Είναι τιμή να με βραβεύει ο σύλλογος μου. Μπορεί να μην ξεκίνησα από μικρός στον σύλλογο αλλά ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια μου. Ακόμα νομίζω πως κλείνει πολύ όμορφα ένας  κύκλος και με την βράβευση μου να γίνεται μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο ήταν πολύ όμορφα».

Νίκος Γέμελος: «Για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή να το διοργανώνει ο Ολυμπιακός, γιατί δεν είναι μόνο η ομάδα που υπηρετώ, αλλά και η ομάδα που με ανέδειξε. Όσο αφορά την διοργάνωση, το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, είχε αρκετό κόσμο, πιστεύω 1700 αποτελούν ρεκόρ! Και για τα παιδιά από τα άλλα σωματεία νομίζω το χάρηκαν πολύ, και όλοι μαζί στο τέλος τραγουδούσαμε τον ύμνο του Ολυμπιακού».

Κέλυ Αραούζου: «Ήταν πολύ ενθαρρυντικό που η διοργάνωση προσέλκυσε τόσο πολύ κόσμο. Μια διοργάνωση που οργανώνει ο σύλλογος μας, ο Ολυμπιακός αλλά όπως φαίνεται τείνει να γίνει μια μεγάλη διοργάνωση που προσελκύει μεγάλους  αθλητές. Ιδιαίτερη τιμή να με βραβεύει ο σύλλογος που υπηρετώ. Όσον αφορά τις επιδόσεις μου, ήμουνα πολύ κοντά στους χρόνους μου και συνεχίζω την καλή δουλειά για τη συνέχεια».

Απόστολος Χρήστου: «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχω καθώς τα προηγούμενα δυο χρόνια είχα αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Το κλίμα ήταν υπέροχο και ζεστό σαν μια οικογένεια όπως είναι και ο Ολυμπιακός. Ήταν κίνητρο για τους νέους αθλητές να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση όπως αυτή και με την κίνηση να έχουμε 8 πρωταθλητές το έκανε ακόμα πιο όμορφο».

Στέφανος Δημητριάδης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Ολυμπιακό που μου έκανε την τιμή να με βραβεύσει για τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και να έχεις κολυμπήσει μαζί με αθλητές όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά. Οι Αγώνες του Ολυμπιακού για μία ακόμη φορά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη οργανωτική επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι ευχαριστηθήκαμε».

Χρήστος Κατραντζής: «Ύψιστη τιμή για εμένα να με τιμά με αυτή τη βράβευση ο σύλλογος μου που είναι και ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδος, και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που στέκονται δίπλα μου πάντα. Συγχαρητήρια επίσης για την υπέροχη διοργάνωση που μαζεύει τόσο κόσμο και είναι πολύ καλή για όλες τις ηλικίες και φυσικά για τον αλτρουισμό του Ολυμπιακού που δίνει 8 μετάλλια αντί για 3».

Μαριάννα Λυμπερτά: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει. Η συγκίνηση που ένιωσα την ώρα της απονομής ήταν μεγάλη. Το χειροκρότημα από τους γονείς, τα παιδιά και τους φίλους μου συναθλητές ήταν πολύ έντονο και τους ευχαριστώ θερμά! Υπέροχοι αγώνες με πολλή καλή οργάνωση, πολλές συμμετοχές, πολλά χαμόγελα, ευχάριστες στιγμές για όλους μας όλο το τριήμερο! Συγχαρητήρια σε όλους».

Μιχάλης Υδραίος (A' Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): «H κολυμβητική διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, από πλευράς αριθμού προσέλευση αθλητών και θεατών πολλοί από τους οποίους προσήλθαν από πόλεις της Περιφέρειας. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν πλέον θεσμό για τα κολυμβητικά δρώμενα και εύχομαι κάθε χρόνο να καθιερωθούν σε τέτοιο βαθμό που να αποτελέσουν ακόμα και διεθνή ημερίδα. Συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα Κολύμβησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., ιδιαίτερα στον Έφορο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και τον υπεύθυνο Σπύρο Μπιτσάκη, που αποτέλεσε την ψυχή αυτής της διοργάνωσης».

Γιώργος Παπαδόπουλος (Μέλος Δ.Σ. Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./ Έφορος Κολύμβησης): «Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν τόσο την παρουσία τους όσο και με την συμμετοχή τους για ακόμη μια χρονιά, ιδιαίτερα τους συλλόγους της επαρχίας. Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαρτήτου επίδοσης / κατάταξης. Στο οργανωτικό κομμάτι δεχθήκαμε συγχαρητήρια από  αθλητές, προπονητές , παράγοντες και γονείς, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Ανανεώνουμε το κολυμβητικό μας ραντεβού για του χρόνου. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλα τα αθλητικά σωματεία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ