ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την Κάρτα Μέλους για πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκά!

Με την Κάρτα Μέλους για πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκά!

Το μήνυμά της στον κόσμο του Ολυμπιακού για στήριξη στον Ερασιτέχνη, μέσω της Κάρτας Μέλους, έστειλε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού καλεί τον κόσμο να στηρίξει και φέτος τις προσπάθειες που γίνονται για να συνεχίσει ο Θρύλος να κυριαρχεί εντός συνόρων και να πρωταγωνιστεί εκτός αυτών, σε όλα τα αθλήματα.

«Με την κάρτα μέλους στηρίζω έμπρακτα τον ερασιτέχνη και γίνομαι μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας του κόσμου. Μαζί θα κατακτήσουμε την χρόνια που έρχεται Πρωταθλήματα, Κύπελλα και ... Ευρωπαϊκά ! Μαζί σας ... συνεχίζουμε και ονειρευόμαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος συνεχίζει να είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τόσο με την Κάρτα Μέλους, όσο και με την Κάρτα φιλάθλου. Άλλωστε, ο κόσμος του Θρύλου έχει και ο ίδιος σημαντικό μερίδιο στις τεράστιες επιτυχίες του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια.

ΟΛΟΙ μέλη, λοιπόν, για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον Ερασιτέχνη και να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι για να έρθουν κι άλλες κούπες στον Ολυμπιακό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ