ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στους "16" ο Τσανικίδης!

Στους

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Αμβούργο ο Αλέξανδρος Τσανικίδης! Ο αθλητής του Ολυμπιακού προκρίθηκε στους «16» καλύτερους πυγμάχους του κόσμου, μετά τη νίκη του επί του Polaco Ojeda!

Ο πυγμάχος του Θρύλου, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 5-0 (με ομόφωνη απόφαση) του αθλητή από το Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Η πορεία του Τσανικίδη που ξεκίνησε δυναμικά από την φάση των «32», συνεχίζεται με την παρουσία του στους «16» και την Δευτέρα (28/8) θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8». Ο επόμενος αντίπαλος του Τσανικίδη στη φάση των «16» είναι ο Άγγλος Pat ΜcCormack, οποίος είχε αγωνιστεί στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας την 2η θέση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ