ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να διορθώσουμε τα λάθη"

Στη βελτίωση των λαθών τους, στάθηκαν οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού στο χάντμπολ Κωσταντίνος Τσιλιμπάρης και Γρηγόρης Σανίκης σε δηλώσεις τους μετά την ισοπαλία με 17-17 στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας χρονιάς και ακόμα προσπαθούμε να χτίσουμε το παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάκεια του αλλά δυστυχώς κάποια λάθη και αστοχίες δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε με τη νίκη.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το ανατρέψαμε και φεύγουμε με το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι χρήσιμο το παιχνίδι για να βγουν συμπεράσματα και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες διορθώσεις ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα».

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Σανίκης, σχολίασε: «Το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι δίκαιο. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Θεωρώ ότι αν κρατούσαμε τα νορμάλ στάνταρ απόδοσης της ομάδας θα φεύγαμε νικητές. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα.

Εγώ το θεωρώ κακό αποτέλεσμα προσωπικά, ωστόσο θα κάνουμε ότι είναι δυνατό από εδώ και πέρα για να διορθώσουμε τα λάθη και να μην έχουμε παρόμοιες απώλειες».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ