BREAKING NEWS Για αυτό είναι σπουδαίος!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εισιτήρια διαρκείας 2018-2019

Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!

Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!

Η είσοδος του Ολυμπιακού και στο χάντμπολ, έχοντας στις τάξεις του παικταράδες, που θα διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους, φαίνεται ότι έχει πανικοβάλει τους ΠΑΟΚτζίδες που είχαν συνηθίσει να έχουν και στο χάντμπολ συμπεριφορές που ουκ ολίγες φορές έχουμε δει και σε άλλα αθλήματα, με σουλατσαδόρους και διάφορους περίεργους τύπους να κυκλοφορούν σε αγωνιστικούς χώρους, αποδυτήρια και να συμπεριφέρονται με... όχι και τόσο αθλητικό πνεύμα…

Η αρχή έγινε με τον αθλητή του Ολυμπιακού, Τζηρά… όταν πλησίασε την εξέδρα για να μαζέψει την μπάλα και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές, προλαβαίνοντας να του ρίξουν 2-3 καλές.

Στην συνέχεια και αφού στο γήπεδο γύρω- γύρω κυκλοφορούσε κάθε καρυδιάς καρύδι, ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Κοκώνης τρέχει πάνω στον αθλητή του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Αλβανό και τον πετάει βίαια και με σφοδρότητα στο έδαφος και συγκεκριμένα πάνω στον πάγκο των γηπεδούχων. Ο Αλβανός μάλιστα έκανε αρκετή ώρα να σηκωθεί μιας και εκτός από το πολύ δυνατό τράνταγμα που δέχθηκε, αιφνιδιάστηκε από αυτή την αψυχολόγητη και άνευ αιτίας επίθεση από τον αντίπαλο του, που μπορεί να τον τραυμάτιζε σοβαρά. Ίσως θεώρησε ο Κοκώνης, ότι μόνο έτσι μπορούσε να τον σταματήσει μιας και σήμερα ήταν από τους κορυφαίους του Θρύλου. Άκρως αντιεπαγγελματική και αντιαθλητική συμπεριφορά από τον Κοκώνη που δυστυχώς δεν τιμωρήθηκε από τους διαιτητές, οι οποίοι θα έπρεπε να αποβάλουν τον αθλητή του ΠΑΟΚ! Αλήθεια ούτε ο παρατηρητής του αγώνα είδε κάτι; Μπροστά στα μάτια του εξελίχθηκε όλη η φάση, φαίνεται και από το βίντεο.

Τέλος μετά τον αγώνα έχουμε το παραλήρημα του Β’ προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Νατσιόπουλου, ο οποίος με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καταφέρετε με ύβρεις, ψεύδη και απειλές κατά του Ολυμπιακού αλλά και του team manager της ομάδας, κ. Προδρομίδη. Δίνει μάλιστα συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας του που παρά τις… προκλήσεις του Ολυμπιακού (εδώ γελάνε και οι πέτρες) έδειξαν το επίπεδο τους… Ναι κ. Νατσιόπουλε… το έδειξαν, χτυπώντας τον αθλητή του Ολυμπιακού, και πετώντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να φανταστεί κανείς… Όπως το δείξατε κι εσείς στην φάση του χτυπήματος του Κοκώνη στον Αλβανό.

Έτσι είναι όμως… ο τρόμος που νοιώθετε έχοντας τον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού αντιμέτωπο και σε αυτό το άθλημα είναι κάτι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, είναι κάτι που σας έχει γεμίσει θλίψη μιας και είναι θέμα χρόνου να περάσετε και πάλι σε ρόλο κομπάρσου που θα βλέπει τον Ολυμπιακό να σηκώνει κούπες… Και αφού λοιπόν το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, έρχονται και αυτές οι κατάπτυστες “ανακοινώσεις” σας που στοχοποιούν ανθρώπους που αν πάθουν κάτι θα είστε εσείς ο υπεύθυνος…

 

ΥΓ. τουλάχιστον κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αυτογνωσία και το δηλώνουν με τα πανιά τους…

 

 

PHOTO GALLERY

Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!
Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!
Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!
Απίστευτες προκλήσεις από τον ΠΑΟΚ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ