ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν η "Πράσινη" τα... έχωνε στον Μιχαλαριά!

Όταν η

Με αφορμή την απόφαση του Κοντονή να κλείσει η Θύρα 13 (για… λίγες ημέρες πάντως), ο Ηλίας Μιχαλαριάς, πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Όταν το 1966, πριν από 50 χρόνια, κάποιοι νέοι άνθρωποι με κοινά ιδανικά ίδρυαν τη Θύρα 13, μάλλον δεν φαντάζονταν ότι το 2016 θα έφτανε να τα βάλει μαζί της μια ολόκληρη κυβέρνηση. Είναι μια παράλογη, άδικη, εκδικητική απόφαση που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. Και μάλιστα μια μέρα μετά τη νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Με την απόφαση Κοντονή προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το ασφαλιστικό και τα άλλα μεγάλα προβλήματα, να εξαγριώσουν τους Παναθηναϊκούς και να τους εξωθήσουν στα άκρα και βέβαια να ικανοποιήσουν την αγαπημένη ομάδα του Δημοσίου. Δεν πρέπει να τους περάσει. Αυτή η κατάσταση αρρωσταίνει ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, αρρωσταίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Ως εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει –αλλά να αντιδράσει με καρδιά και με μυαλό».

Ομάδα του Δημοσίου, αγαπημένη λέει. Ποια; Μήπως να γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω κύριε Μιχαλαριά. Λίγο θα τον γυρίσουμε. Γιατί έχουμε και καλούς φίλους αναγνώστες που δεν ξεχνούν. Ιούλιος 2011, από την εφημερίδα «Πράσινη» το δημοσίευμα και το οποίο βρήκαμε από το redsagainstmachine.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Είναι αβάσταχτος ο ΠΟΝΟΣ τους!

    Είναι αβάσταχτος ο ΠΟΝΟΣ τους!

    Αυτό το πρωτάθλημα τους ΠΟΝΕΣΕ πάρα πολύ! Μάλλον ήταν... κάλπικα τα τρίποντα Μάντζαρη και Σπανούλη!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ