Πρώτος από την αρχή και βήμα τίτλου!

Πρώτος από την αρχή και βήμα τίτλου!

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος και 4ου διαδοχικού στον Κλειστό Στίβο, πραγματοποίησαν οι Άνδρες του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού μετά την 1η ημέρα των αγώνων του 32ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ξεκίνησε στο Σ.Ε.Φ.

Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία (με σημαντική διαφορά από το δεύτερο της κατάταξης) και την Κυριακή θέλουν να σφραγίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 4η διαδοχική σεζόν!

Οι τελικοί της πρώτης μέρας ολοκληρώθηκαν με απολογισμό τριών μεταλλίων, εκ των οποίων 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο στους Άνδρες. Όλοι οι αθλητές που μετείχαν στα προκριματικά που διεξήχθησαν το πρωί προκρίθηκαν στους απογευματινούς τελικούς καταγράφοντας ορισμένες σημαντικές επιτυχίες.

Χρυσός για 12η φορά ο Τσιάμης!
Ο κορυφαίος αθλητής των αγώνων, Δημήτρης Τσιάμης ήταν ο νικητής για 12η φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό του τριπλούν με επίθεση 16.24μ. στην τρίτη του προσπάθεια. Επίσης, στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος, ο επίσης «ερυθρόλευκος» Νίκος Τσιώκος κατέλαβε την 4η θέση με 15,80 μέτρα.

Αργυρό ο Κωνσταντίνου, χάλκινο ο Τριβυζάς
Επιπλέον, ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Παναγιώτης Τριβυζάς στον τελικό των 60μ., όπου τερμάτισε (στον προκριματικό) με 6.68, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ, πετυχαίνοντας την κορυφαία επίδοση. Στον τελικό που ακολούθησε το απόγευμα και ήταν συγκλονιστικός έχασε οριακά στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση, αφού τερμάτισε με 6.75, πίσω από τον Μάκη Στεργιούλη με 6.74 και τον Κώστα Ζήκο με 6.72.

Επίσης, στον τελικό των 400μ. ο Δορώθεος Δρίτσας τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τον τελικό των 1500μ., όπου ο Στέλιος Φιλάϊ τερμάτισε 4ος και ο  Αντώνης Τριπόδης στην 8η θέση. Στις γυναίκες η Δήμητρα Κυριακίδου τερμάτισε 4η στα 60μ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ