ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε ΕΦΙΠ και ΓΓΑ για να αποδοθούν ευθύνες

Σε ΕΦΙΠ και ΓΓΑ για να αποδοθούν ευθύνες

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (17/4), ένα απίστευτο και ντροπιαστικό περιστατικό βίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια γονιών και νεαρών αθλητών Πυγμαχίας, εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/4).

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, φέρεται να γρονθοκόπησε πατέρα αθλητή των «πρασίνων», επειδή ο γιος του ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Η έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε την Τετάρτη (18/4) Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Πέτρος Κασιδόκωστας, πατέρας του αθλητή, αναφορικά με το προαναφερθέν περιστατικό, διαβιβάστηκε με εντολή του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, τόσο στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όσο και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) της ΕΟΕ.

Εκεί, λοιπόν, θα διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλονται βάσει των κανονισμών λειτουργίας και των πειθαρχικών ελέγχων. Από εκεί και πέρα, η Ομοσπονδία, όπως ήταν υποχρεωμένη από το νόμο, κοινοποίησε την Τετάρτη (18/4) την καταγγελία στη ΓΓΑ, στην ΕΦΙΠ, στο Σύνδεσμο Προπονητών και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, σε περίπτωση που υπάρχουν. Εντός των επόμενων ημερών, σε έκτακτο συμβούλιο της ΕΟΠ θα αποφασιστεί η σύσταση της Πειθαρχικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την καταγγελία.

Η υπόθεση βρίσκεται «στα χέρια» των αρμόδιων οργάνων, τα οποία θα συσκεφθούν και θα κληθούν να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Κασιδόκωστας έχει καταγγείλει τόσο στην Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όσο και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ότι η επίθεση και οι γροθιές που δέχθηκε στο πρόσωπο, καθώς και οι απειλές, από τον προπονητή του γιου του στον Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη, στο κλειστό του Παπάγου, μπροστά στα μάτια των δύο γιων του, αλλά και άλλων αθλητών της πυγμαχίας, δεν είχαν καμία δικαιολογία. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, στο εν λόγω ντροπιαστικό περιστατικό υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν εξύβρισε ή πρόσβαλε οποιοδήποτε πρόσωπο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ