ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλητής ξανά ο Θρύλος!

Πρωταθλητής ξανά ο Θρύλος!

Πρωταθλητής παντού ο Ολυμπιακούς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Θρύλος κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ήταν το 4ο συνολικά για τους "ερυθρόλευκους". Πρώτη θέση στους Άνδρες με 49 βαθμούς. Πέντε πρώτες θέσεις για το Θρύλο.

Ο Παναγιώτης Τριβιζάς στα 200μ., ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν, ο Γεράσιμος Θεοδώρου στην σφαίρα, η Ανδριάνα Φέρρα στα 200μ. και ο Μιχάλης Μερτζιανίδης στο μήκος. Ο Έφορος του τμήματος, Τάκης Βεντίκος, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του 30ου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου: "Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους αθλητές μας που έφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Ανδρών κλειστού στίβου στον Πειραιά μας".

Τα αποτελέσματα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΕΣ

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 49
2. Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 44
3. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 28
4. Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 25
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 24
6. ΑΕΚ  22

 

** Για δέκατη φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Τσιάμης καταφέρνει βγει νικητής. Αυτή τη φορά, ο αθλητής του Θανάση Σιούντρη χρειάστηκε να "προσγειωθεί" στα 16,28 μ., για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

** Οι στόχοι της για τη νέα χρονιά είναι συνυφασμένοι με τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Οι εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδειξαν πως είναι στη σωστή τροχιά. Η Ανδριάνα Φέρρα βελτίωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. και δικαίως το πανηγύρισε. Στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια μας πέτυχε 23.89, επίδοση καλύτερη από το 23.97, που πέτυχε το πρωί. Η αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό, σχολιάζοντας πώς "Ένιωθα ότι το έχω. Θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, ωστόσο με πετούσε η στροφή. Σε κάθε περίπτωση οι εμφανίσεις μου στον κλειστό ήταν ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια".

** Ο Πάνος Τριβυζάς μετά τα 60 μ., ξεπέρασε τον εαυτό του και στα 200 μ., το αγώνισμα στο οποίο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε σε 21.48, μπροστά από τον Γιώργο Αγορίτσα (21.90) και τον Παίδα Στεφάν Φλοριάν, που πέτυχε 22.12 και βελτίωσε για μία ακόμη φορά το ρεκόρ του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ρεκόρ για Φέρρα!

    Ρεκόρ για Φέρρα!

    Η αθλήτρια του Ολυμπιακού σημείωσε 23.97 στον προκριματικό των 200μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κι έγινε η 4η Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ