ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ρόλος του κόσμου για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη

Ο ρόλος του κόσμου για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη

Το πρωτάθλημα Ανδρών στο Στίβο κατέκτησε την Κυριακή (15/7) ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ένα μοναδικό επίτευγμα. Ποιο είναι αυτό; Ο Θρύλος έκανε το 14/14 σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα όπου μετείχε, σε όλα τα σπορ, στα τμήματα Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα.

Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών, Πόλο Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών, Πινγκ Πονγκ Ανδρών, Πινγκ Πονγκ Γυναικών, Κολύμβηση Ανδρών, Κολύμβηση Γυναικών, στη Γενική Βαθμολογία της Κολύμβησης, στην Πυγμαχία Ανδρών, στον Κλειστό Στίβο Ανδρών και στον Ανοιχτό Στίβο Ανδρών.

Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε Βόλεϊ Γυναικών και Πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός απέδειξε, για ακόμα μία φορά, ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου! Ωστόσο, πέραν της απίστευτης στήριξης των Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και της σκληρής δουλειάς από τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας, καταλυτικό ρόλο στις προαναφερθείσες τεράστιες επιτυχίες του Ερασιτέχνη Θρύλου, έχει παίξει και η στήριξη του κόσμου μέσα από τις κάρτες μελών και φιλάθλου.

Η κάρτα φιλάθλου είναι ένα μικρό ποσό για τον καθένα μας, αλλά μία σημαντική στήριξη στον Ερασιτέχνη. Με τα 10 ευρώ που δίνει ο κάθε φίλος των Πειραιωτών, δίνει, με τη σειρά του, το… έναυσμα στα τμήματα του συλλόγου να εκτοξευθούν περεταίρω, συνεχίζοντας να κυριαρχούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δίνεις, δηλαδή, 10 ευρώ, και συμβάλλεις τα μέγιστα για να συνεχίσουν τα «ερυθρόλευκα» τμήματα να γράφουν νέες «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να συμβεί σε περίπτωση όπου οι Κάρτες Φιλάθλου ξεπεράσουν τις 100.000... Πλέον, ο Ερασιτέχνης Θρύλος δεν έχει ταβάνι, συνεχίζοντας να μεγαλώνει, κάθε χρόνο και περισσότερο, σε όλα τα επίπεδα, παντού! Αυτός είναι ο στόχος, να ξεπεραστούν οι 100.000 κάρτες φιλάθλου!

Φυσικά είναι και οι κάρτες μελών οι οποίες είναι πιο ακριβές (50 ευρώ) και δίνουν επίσης τεράστια βοήθεια στον Ερασιτέχνη! Όπως είναι κατανοητό από τη στιγμή που κοστίζουν και περισσότερα χρήματα, οι παροχές είναι μεγαλύτερες από τις κάρτες φιλάθλου.

Όπως και να έχει όμως, οι δύο κάρτες, μελών και φιλάθλου, είναι σημαντικές για τον Ερασιτέχνη και είναι η στήριξη του κόσμου στα τμήματα που πραγματοποίησαν φέτος μία ονειρική χρονιά, σηκώνοντας τον Θρύλο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ