ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φουλ για τίτλο στο πινγκ πονγκ

Φουλ για τίτλο στο πινγκ πονγκ

Έτοιμος να εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο ανδρικό πινγκ πονγκ είναι ο Ολυμπιακός το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπαίνουν αήττητοι στην προτελευταία -και ταυτόχρονα πιο κρίσιμη- "στροφή" του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση κι έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τον τίτλο αντιμετωπίζοντας τον Α.Σ. Πέρα και τον Α.Ο. Ταταύλα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Άρη Βούλας στις 13:00, ενώ στις 16:00 θα ακολουθήσει η πλέον κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Α.Σ. Πέρα.

Ο Ολυμπιακός θέλει ν' αυξήσει το απόλυτο των νικών και σε περίπτωση που υποχρεώσει σε δεύτερη ήττα τον Α.Σ. Πέρα (σ.σ. στον α' γύρο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει με 4-2) θα εξασφαλίσει και τυπικά τον φετινό τίτλο στο ανδρικό πινγκ πονγκ.

Επίσης ο Ολυμπιακός την Κυριακή στις 10:00 θα αντιμετωπίσει και τον Α.Ο. Ταταύλα (σε βάρος του οποίου είχε επίσης επικρατήσει με 4-2 στον πρώτο γύρο), αλλά θα έχει πλέον σοβαρό πλεονέκτημα, διότι ο 3ος της βαθμολογίας έχει ήδη δύο ήττες από τον 1ο γύρο.

Έπειτα από 11 αγώνες ο Ολυμπιακός διατηρεί το αήττητο στην Α1 και με τις νίκες 4-2 τόσο απέναντι στο Πέρα, όσο και απέναντι στα Ταταύλα έχει σαφές πλεονέκτημα για την πρωτιά, καθώς θ' απομένει πλέον ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με τρεις αγώνες… διαδικαστικού χαρακτήρα στις 26-27 Μαρτίου.

Ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης έχει στην διάθεση του την τριάδα των Ένιο Μέντες, Κώστα Παπαγεωργίου, Τάσο Ρηνιώτη, όπως και τον Γιάννη Σγουρόπουλο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

13η Αγωνιστική

Σάββατο 20/02 (13:00):

Άρης Βούλας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο.Α. Χανίων-Α.Ο. Πεύκης

Α.Ο. Ταταύλα-Ίφιτος Πατρών

Α.Σ. Πέρα-Φιλία Ορεστιάδας

Ρεπό ο Α.Σ. Πρόοδος

 

14η Αγωνιστική

Σάββατο 20/02 (16:00):

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Σ. Πέρα

Φιλία Ορεστιάδας-Α.Ο. Ταταύλα

Ίφιτος Πατρών-Ο.Α. Χανίων

Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ. Πρόοδος

Ρεπό ο Άρης Βούλας

 

15η Αγωνιστική

Κυριακή 21/02 (10:00):

Α.Ο. Ταταύλα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α.Σ. Πρόοδος-Ίφιτος Πατρών

Ο.Α. Χανίων-Φιλία Ορεστιάδας

Α.Σ. Πέρα-Άρης Βούλας

Ρεπό ο Α.Ο. Πεύκης

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αήττητος πρωταθλητής!

    Αήττητος πρωταθλητής!

    Μια ακόμα κούπα για το Θρύλο. Από την ομάδα Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το 12ο πρωτάθλημα του τμήματος

  • Οι μεν την ανατροπή, οι δε το απόλυτο!

    Οι μεν την ανατροπή, οι δε το απόλυτο!

    Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν νίκη με σκορ κόντρα στον Δ.Α.Ο. Ταύρου, ενώ οι Άνδρες να πάρουν την κούπα έχοντας μόνο επιτυχίες.

  • Πρωταθλητής παντού

    Πρωταθλητής παντού

    Τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση "κλείδωσε" ο Θρύλος, μετά τη νίκη 4-0 επί του ΑΣ Πέρα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ