ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλή παρουσία στο Άμπου Ντάμπι

Καλή παρουσία στο Άμπου Ντάμπι

Καλή παρουσία τόσο από την Κέλλυ Αραούζου όσο και από τον Σπύρο Γιαννιώτη, στον 2ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλου Μαραθώνιας Κολύμβησης 10 χιλιομέτρων της FINA. Οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού πήραν μέρος στον αγώνα που έγινε στο Άμπου Ντάμπι και είχαν καλή παρουσία. Θυμίζουμε πως και η κολυμβήτρια και ο κολυμβητής του Θρύλου έχουν πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, το προσεχές καλοκαίρι στο Ρίο.

Στο πρώτο φετινό τεστ της χρονιάς τα πήγαν καλά. Η Αραούζου τερμάτισε 6η ανάμεσα στις 49 αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από την άλλη ο Γιαννιώτης ήταν μεν 12ος, αλλά λόγω... εξωγενών παραγόντων! Δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια της τροφοδοσίας και ένα δεύτερο, 70 μέτρα πριν τον τερματισμό, που και έχασε τα γυαλιά του. Αλλά ήταν μέσα στην πρώτη 12άδα, από τους 81 αθλητές που πήραν μέρος.

Επόμενος αγώνας για τους δύο "ερυθρόλευκους" κολυμβητές αυτός στην Ουγγαρία, όπως τον έχει επιλέξει ο προπονητής του, ο Νίκος Γέμελος. Στη λίμνη Μπάλατον, αγώνας 10 χιλιομέτρων, σε μια "πίστα" γούρικη για τους δύο αθλητές του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "La vie en rose"!

    Το μήνυμα αγάπης από την Κέλλυ Αραούζου για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά!

  • Με 28μελή αποστολή στο χειμερινό Open

    Με 28μελή αποστολή στο χειμερινό Open

    Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Ανδρών & Γυναικών και ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος με 14 κολυμβητές και 14 κολυμβήτριες

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ