Για το 5/5 στη Δράμα
Για τη Δράμα ταξίδεψε την Παρασκευή (2/11) η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (3/11, 18:00) με την τοπική ομάδα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λοιπόν, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Ζαραβίνα είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για την 5η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στην Handball Premier. Στο δρόμο για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της σεζόν.
Την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης









