ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

«Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μίλησαν οι Γιώργος Ζαραβίνας και Δημήτρης Τζηράς για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νέξε για τη φάση των «32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης EHF cup.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και πιο καλοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του αντιπάλου μας αλλά θέλουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζηράς, συμπλήρωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παρ' ότι η Νέξε έχει το προβάδισμα εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε γιατί είναι μεγάλο το διακύβευμα της πρόκρισης στους «16» του EHF Cup».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ