ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Πρωτοφανής απόφαση!

Πρωτοφανής απόφαση!

Πρωτοφανής είναι η απόφαση που πήρε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, επιτρέποντας σε δύο αθλητές του Παναθηναϊκού που μέχρι πρότινος ήταν τιμωρημένοι να αγωνιστούν κανονικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας το οποίο ξεκινάει αύριο (στην Πάτρα)!

Και όλα αυτά, λίγες ώρες πριν τη ζύγιση των αθλητών! Η πρώτη περίπτωση για την οποία έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται οι σύλλογοι, αφορά την άδεια που δόθηκε σε αθλητή των «πράσινων» να αγωνιστεί (η Ομοσπονδία αποδέχτηκε την επιστολή της ΑΙΒΑ, διεθνούς ομοσπονδίας), παρότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού δεν είχε λάβει μέρος στους Προκριματικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολης της Καβάλας, πριν από περίπου ένα μήνα! Για την ιστορία, ο συγκεκριμένος αθλητής ήταν τιμωρημένος από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και δεν του επετράπη να συμμετέχει στους προκριματικούς αγώνες καθώς είχε αγωνιστεί σε επαγγελματικούς.

Για τον παραπάνω αθλητή, αποτελεί σκάνδαλο το γεγονός πως του επετράπη να αγωνιστεί.

Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο αθλητή του Παναθηναϊκού, με τη μόνη διαφορά πως στη δική του κατηγορία δεν ήταν απαραίτητη η συμμετοχή του στους προκριματικούς αγώνες της Καβάλας. Ωστόσο, όπως και να’ χει, είναι μία εξέλιξη που ευνοεί τον Παναθηναϊκό, μιας και δύο αθλητές του που μέχρι... χθες ήταν τιμωρημένοι, αποφασίστηκε να λάβουν κανονικά μέρος, λαμβάνοντας «συγχωροχάρτι» από την Ομοσπονδία.

Άρα, η λογική «λέει» ότι όλο αυτό το διάστημα, αν και τιμωρημένοι, και οι δύο τους προετοιμάζονταν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Αλήθεια, πώς γίνεται αυτό;

Την ίδια ώρα, πάντως, να τονίσουμε πως τιμωρημένος ήταν και ένας αθλητής του Ολυμπιακού. Με τη διαφορά πως εκείνος δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες! Βλέπετε, από την ώρα που δεν του επετράπη να αγωνιστεί στους προκριματικούς, σταμάτησε και την προετοιμασία του για τους αγώνες!

Τρομερό;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ