ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Πρώτος και καλύτερος ο Θρύλος! Σε όλα! (photos)

Πρώτος και καλύτερος ο Θρύλος! Σε όλα! (photos)

Κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα, στο άθλημα της Πυγμαχίας, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως και σε αυτό το τμήμα του Ερασιτέχνη γίνεται εξαιρετική δουλειά. Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη: «Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα με βάση τη γενική βαθμολογία της σεζόν η οποία ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Η Γενική Βαθμολογία του 2018, προκύπτει αθροιστικά από τους βαθμούς που συγκέντρωσε ο σύλλογος μας, από την συμμετοχή στα Εθνικά Πρωταθλήματα, τα Κύπελλα Πόλεων και τις Διεθνείς Διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα μεταξύ 85 συλλόγων, συγκεντρώνοντας 133 βαθμούς οι οποίοι προήλθαν από τους 97 βαθμούς που κερδήθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους 8 βαθμούς από τους Διεθνείς Αγώνες και τους 28 βαθμούς από τα Κύπελλα.

Υπολείπεται στη 2η θέση με 12 βαθμούς διαφοράς (121) ο δεύτερος Παναθηναϊκός, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στην 3η θέση με 111 βαθμούς και την πρώτη τετράδα συμπληρώνει η Παναχαϊκή με 82 βαθμούς.

Η back 2 back κατάκτηση του πρωταθλήματος Εlite Aνδρών και της 1ης θέσης στη Γενική βαθμολογία για δεύτερη διαδοχική χρονιά πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία του Θρύλου στο ρινγκ».

 

PHOTO GALLERY

Πρώτος και καλύτερος ο Θρύλος! Σε όλα! (photos)
Πρώτος και καλύτερος ο Θρύλος! Σε όλα! (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ