ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποστολή 28 ατόμων

Αποστολή 28 ατόμων

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15 Νοεμβρίου) διεξάγεται το Grand Prix Χριστουγέννων στο κολυμβητήριο του κολεγίου Ψυχικού-Αθηνών, στην Κάντζα. Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού θα έχει δυναμική παρουσία στη διοργάνωση.

Στην προκριματική φάση του τουρνουά αυτού θα πάρουν μέρος 28 "ερυθρόλευκοι", εκ των οποίων οι 15 είναι άνδρες και οι 13 γυναίκες, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες πρωί-απόγευμα που ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 09:00 και στις 17:00, αντίστοιχα.

Ντεμπούτο με το σκουφάκι του Θρύλου θα κάνουν ο Ρωμανός Αλυφαντής και η Θεοδώρα Γιαρένη. Η ανδρική ομάδα αποτελείται από τους Σπύρο Γιαννιώτη, Στέφανο Δημητριάδη, Ρωμανό Αλυφαντή, Χρήστο Κατραντζή, Αντώνη Φωκαΐδη, Νικόλαο Πέτρου, Απόστολο Χρήστου, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Χασιώτη, Βασίλη Γιακουμάκη, Ηλία Καρατράντο, Αλέξανδρο Δημητριάδη, Γιώργο Ευαγγέλου και Αναστάση Μπούνταλη.

Σε ό,τι αφορά τη γυναικεία, αυτή θα αποτελείται από τις Μάρθα Μάτσα, Κέλλυ Αραούζου, Μαρία Λιώση, Θεοδώρα Γιαρένη, Αφροδίτη Γιαρένη, Τριανταφυλλιά Διακουμάκου, Αναστασία Κυριλή, Ειρήνη Διακουμάκου, Φωτεινή Παρλιάρου, Ειρήνη Κατωπόδη, Λυδία Χαλκίδου, Φραγκίσκα Κυμίνου και Άννα-Παντελία Μασαλή. Θυμίζουμε ότι στο προπονητικό τιμ είναι, μαζί με τον Νίκο Γέμελο, και οι Στέλιος Φιλόπουλος και Αλεξάνδρα Γκικάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανελλήνιο ρεκόρ η Τροχαλάκη

    Πανελλήνιο ρεκόρ η Τροχαλάκη

    Αρκετά καλά τα πήγαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Θρύλου στην προκριματική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ