ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κέρασε» ξανά τον ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στον τελικό

«Κέρασε» ξανά τον ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στον τελικό

Την πρόκριση, με πανηγυρικό τρόπο, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, μετά το νέο «κέρασμα» με 27-23 επί του ΠΑΟΚ, στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, για τον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καθολικά ανώτεροι επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μετά τη νίκη τους με 32-24 στο Ρέντη, πήραν το «διπλό» και στον επαναληπτικό, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Εκεί όπου ο Θρύλος θα διεκδικήσει το 2ο σερί Κύπελλο, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, προηγήθηκαν με 1-3 και 2-4, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στο +3(6-9), έπειτα από γκολ του Τζηρά. Ωστόσο, η ομάδα του Πειραιά έχασε τη συγκέντρωσή της και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσεισε 9-9. Στη συνέχεια, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα σκόραραν ακόμα 4 τέρματα με τους Ρέινα (2), Καραμπουρνιώτη και Λέμος, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 12-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος μπήκε πολύ δυνατά, αποφασισμένος να τελειώσει το ματς. Για την ακρίβεια, με δύο σερί γκολ του Τσίλη, ο Ολυμπιακός έκανε το 12-15, με τη διαφορά, μάλιστα, να φτάνει σταδιακά και στο +6 (14-20), έπειτα από τέρμα του Τσίλη. Στη συνέχεια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης «ροκάνισε» κάπως τη διαφορά, μειώνοντας και στο -2, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν εύκολα τη νίκη με το τελικό 27-23.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. /«ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ»:  (Γιώργος Ζαραβίνας): Λέμος 5, Κρητικός, Τζηράς 3, Καραμπουρνιώτης 1, Ρέινα 8, Τερλέτσκι, Κανδύλας, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 2, Χάλαρης 1 , Τσίλης 5, Κόντης.

ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 9, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης, Κοκκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαϊδης, Κωστακίδης 6, Λοίζος, Μαστορογιάννης 1, Ελοζιεούα, Κυπραίος, Γιαννακίδης, Γιόσμου 2.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ