ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Για μια ακόμα φορά, ο Ολυμπιακός κέρδισε τις εντυπώσεις στην ετήσια καθιερωμένη συνάντηση των Βρυξελλών και στις Συνεδριάσεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών συλλόγων και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η αποστολή του Θρύλου, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έβαλε ξανά το «λιθαράκι» της στις ευρωπαϊκές αθλητικές δράσεις αναπτύσσοντας καινοτόμες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Ο κύκλος των συναντήσεων έκλεισε με το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους συντονιστές των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν το 2019. Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη ήταν παρούσα στην εν λόγω Ημερίδα για λαγοριασμό των προγραμμάτων «My Olympic Experience” και «Sports For Different Heroes”. Οι συντονιστές έλαβαν σημαντικές οδηγίες σχετικά με την σωστή διαχείριση των προγραμμάτων και τον συντονισμό των λοιπών συμμετεχόντων, για οικονομικά θέματα και την υποβολή των τελικών εγγράφων μετά την λήξη τους. Χρήσιμες πληροφορίες που οι σύλλογοι καλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη με σκοπό την υλοποίηση πετυχημένων δράσεων.

Το τρίημερο των συναντήσεων ήταν αρκετά εποικοδομητικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν εκ νέου την ηγετική τους θέση στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο σύλλογος εισέπραξε θετική κριτική για τις μέχρι τώρα δράσεις του με αποκορύφωμα το πρόγραμμα “You’re Hope” και την εξαιρετική επικοινωνιακή καμπάνια που υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια αυτού. Σύμφωνα με τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίκών Πολυαθλητικών Συλλόγων, η επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθήθηκε αποτελεί μία από τις καλύτερες στην πενταετή ιστορία της Ένωσης και υποψήφια για την κορυφαία ανάμεσα στις δράσεις που υλοποιήθηκαν το 2018.

H συνέπεια και η ηγετική παρουσία του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται και από την καθολική αποδοχή των νέων ιδεών που αναμένεται να κατατεθούν τον Απρίλιο. Η ομάδα του Θρύλου για μια ακόμα χρονιά φρόντισε να δραστηριοποιηθεί σε διαφορετικούς και παράλληλα ενδιαφέροντες τομείς όπως ο αθλητικός τουρισμός, η κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με ειδικές ανάγκες, η κοινωνικοποίηση της τρίτης ηλικίας, η προώθηση των Ολυμπιακών Αθλημάτων και ο ρόλος του αθλητισμού στην καταπολέμηση της βίας και της εγκληματικότητας. Όλες αυτές οι ιδέες αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου και την έντονη ενασχόληση με προγράμματα κοινωνικής ευθύνης. Η μέχρι τώρα επιτυχία στα συγκεκριμένα προγράμμα έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη συνεργασιών και σε επίπεδο εκτός EMCA, με ευρωπαϊκούς αθλητικούς φορείς και αθλητικές Ομοσπονδίες.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην προετοιμασία για την διοργάνωση της εναρκτήριας συνάντησης των δύο προγραμμάτων που ο σύλλογος ηγείται και την φιλοξενία των εκπροσώπων των λοιπών συμμετεχόντων στον Πειραιά. Στόχος των ανθρώπων του Θρύλου είναι η διοργάνωση μιας εντυπωσιακής συνάντησης ανάλογης του μεγαλείου και φήμης του συλλόγου προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον που ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός πολυαθλητικός σύλλογος μεγαλουργεί και αναπτύσσει τους σημερινούς και αυριανούς πρωταθλητές. Η καρδιά των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus χτυπά στον Πειραιά 1-3 Μαρτίου με την συμμετοχή εκπροσώπων επτά διαφορετικών πολυαθλητικών σωματείων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ