ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αλήθειες ή ψέματα για τον «αγνό» οπαδό του ΠΑΟ;

Αλήθειες ή ψέματα για τον «αγνό» οπαδό του ΠΑΟ;

Ένα θέμα για τον προπονητή του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη ετοίμασε η ιστοσελίδα «redsagainsthemachine.gr», εκφράζοντας ορισμένες απορίες, μετά από κάποια σχόλια που έκανε για τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το δημοσίευμα, εκφράζονται κάποια ερωτήματα για τον «αγνό» οπαδό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ένα μέρος από το δημοσίευμα: «Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι υπέγραψε 10ετή συμφωνία το 2013 με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ώστε το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού να αποδίδει στο Σύλλογο του Παναθηναϊκού μόνο 100 ευρώ για το σήμα, χωρίς να πληρώνει τίποτε άλλο, π.χ. ενοίκιο για την χρήση των εγκαταστάσεων, ΔΕΚΟ για ρεύμα-νερό-τηλέφωνο κ.λπ.;

- Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι υπάρχει κόστος συμμετοχής για εγγραφή αθλητών στο τμήμα 50 ευρώ, τα οποία παίρνει ο ίδιος ο Αϊδινιώτης και δεν αποδίδει τίποτε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, περιμένοντας μάλιστα στην πόρτα όποιον πάει να μπει μέσα στην αίθουσα πυγμαχίας στη Λεωφόρο, για να του ''τσιμπήσει'' το 50ρικο; Μιλάμε για ένα δυναμικό περίπου 100 αθλητών στο συγκεκριμένο τμήμα. Είναι μικρό άραγε το ποσό που καταλήγει στην τσέπη του συγκεκριμένου κυρίου;».

Δείτε ΕΔΩ όλο το δημοσίευμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ