ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Ο Ολυμπιακός και το τμήμα Πυγμαχίας, δεν δέχονται υποδείξεις»

«Ο Ολυμπιακός και το τμήμα Πυγμαχίας, δεν δέχονται υποδείξεις»

Στην αντεπίθεση πέρασε το τμήμα Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, το οποίο με ανάρτησή του στα Social Media, έστειλε το μήνυμά του αναφορικά με δημοσίευμα που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει ότι: «Με αφορμή δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σκοπό έχει τη δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος του τμήματος Πυγμαχίας, προς αποφυγή «παρεξηγήσεων» αναφέρουμε τα εξής:

Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος και το επιτυχημένο βάσει και των κατακτήσεων δυο διαδοχικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, τμήμα Πυγμαχίας, δεν δέχονται από οποιονδήποτε υποδείξεις για τον τρόπο λειτουργίας, ούτε παρεμβάσεις στις αποφάσεις των ιθυνόντων αναφορικά με τον προγραμματισμό και τις επιλογές σε αγωνιστικά θέματα.

Το Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στη Βοσνία και στο οποίο λαμβάνουν μέρος 5 αθλητές μας, πραγματοποιείται στα πλαίσια προετοιμασίας και δεν κρίνει ούτε επηρεάζει τις προσπάθειες των πυγμάχων για πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί το βασικό τροφοδότη των εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα και το παράδειγμα της παρουσίας περισσότερων από 30 αθλητών στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, είναι αρκετά πρόσφατο για να… ξεχνιέται ή αποσιωπάται έτσι εύκολα επειδή δεν ταιριάζει με το αφήγημα εκείνων που διακινούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Οι ενορχηστρωτές της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων, επαίρονται για τα πολλά χρήματα που έχουν σκοπό να διαθέσουν για τη δημιουργία μιας ισχυρής Εθνικής ομάδας. Ωστόσο δεν έχουμε δει την παραμικρή κίνηση ενίσχυσης και υποστήριξης ούτε υλικής ούτε ηθικής προς τους αθλητές!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ