ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Εξαιρετική παρουσία και 5 μετάλλια

Εξαιρετική παρουσία και 5 μετάλλια

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Διεθνές Τουρνουά INVITATION 2th EURO-CUP MEN-WOMEN'S INTERNATIONAL TOURNAMENT που διεξήχθη στη Βοσνία.

Συγκεκριμένα, συνοδεύτηκε με 5 μετάλλια, εκ των οποίων 1 χρυσό, 2 ασημένια και 2 χάλκινα στις 5 ερυθρόλευκες συμμετοχές στη διοργάνωσης μαζί με μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων.

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 64 κιλών επικρατώντας του Ρώσου αντιπάλου του στον τελικό.

Στις άλλες δυο «ερυθρόλευκες» συμμετοχές σε τελικό, ο Γιώργος Χορβαλάκος που σημείωσε δυο νίκες στο τουρνουά, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 69 κιλών αγωνιζόμενος κόντρα σε αντίπαλο από τη Βοσνία στον τελικό.

Επίσης, τη 2η θέση με το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Λάμπρος Αναστασάκος που αγωνίστηκε επίσης με αντίπαλο από την Βοσνία στον τελικό των +91 κιλών.

Τέλος  η Κυριακή Ασλανίδη ηττήθηκε στα σημεία στον ημιτελικό (75kg) από την Ρωσίδα αντίπαλο της ενώ στις λεπτομέρειες έχασε η Όλγα Παπαδάτου (64kg) και αμφότερες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ