ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτος και στο Διασυλλογικό

Πρώτος και στο Διασυλλογικό

Την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα στους Άνδρες, στη Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά κατέκτησε το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας τις επιτυχίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενοι κάτω από δύσκολες συνθήκες και με αρκετές απουσίες λόγω μικροτραυματισμών και σημείωσαν άλλη μία επιτυχία.

Οι Άνδρες τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 253 βαθμούς έναντι 144 του δεύτερου ΟΦΚΑ Οδυσσέα και 117 του τρίτου Γ.Σ. Γλυφάδας. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές κατέλαβαν την πρώτη θέση και στο γενικό σύνολο, ανάμεσα σε 46 σωματεία, με 319 βαθμούς, με τους Γ.Σ. Γλυφάδας και Πανιώνιο να ακολουθούν με 292 και 273 βαθμούς αντίστοιχα.

Στη δεύτερη φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος οι αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων έξι χρυσά, δυο ασημένια και τρία χάλκινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μήκος Ανδρών:
1η θέση: Δημήτρης Τσιάμης 7,59μ

400μ. με εμπόδια Ανδρών:
1η θέση: Πέτρος Κυριακίδης 52,36
2η θέση: Ιερόθεος Δρίτσας 52,48

Σφυροβολία:
1η θέση: Ιβάν Μενγκλεμπέη  69,10μ

Επί κοντώ Ανδρών:
1η θέση: Γιώργος Χατζίου 5,00μ

4χ400μ Ανδρών:
1η θέση: Ολυμπιακός (Θεόδωρος Ορφανίδης, Πέτρος Κυριακίδης, Ιερόθεος Δρίτσας, Αντώνης Αλεξανδρίδης)

Ακόντιο Ανδρών:
2η θέση: Γιώργος Χριστακάκος 65,98μ
3η θέση: Γιώργος Ήλτσιος 65,50μ

Άλμα εις Ύψος Γυναικών:
3η θέση: Ιωάννα Κουτσούκη 1,71μ

Σφαιροβολία Γυναικών:
1η θέση: Χρύσα Μωϋσίδου 13,63μ

Δισκοβολία Γυναικών:
3η θέση: Χρύσα Μωϋσίδου 37,46μ

Η έφορος του τμήματος Στέλλα Νικολαΐδου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη  για τις νίκες των αθλητών του τμήματος στίβου καθώς τα παιδιά πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις. Ευχαριστώ πολύ τους αθλητές του τμήματος για το δυναμικό αγωνιστικό ξεκίνημα και πάνω από όλα την διοίκηση που είναι κοντά στο τμήμα στίβου και φροντίζει για όλα. Είμαι περήφανη που για 15η χρονιά κερδίζουμε και τώρα συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ