ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το 6/6 του Ερασιτέχνη και η... υπογραφή Μαρινάκη και κόσμου!

Το 6/6 του Ερασιτέχνη και η... υπογραφή Μαρινάκη και κόσμου!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει… εκτοξευθεί σε όλα τα επίπεδα. Τα τμήματά του πρωταγωνιστούν σε όλα τα σπορ, σε Άνδρες και Γυναίκες, σαρώνοντας κάθε εγχώριο τίτλο, τη στιγμή που διεκδικούν και κατακτούν ευρωπαϊκά τρόπαια.

Κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο, με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Αποδείχθηκε περίτρανα και φέτος, που τα «ερυθρόλευκα» τμήματα έκαναν το 6/6. Κατέκτησαν, δηλαδή, το πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία τους εντός συνόρων.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος κατέκτησε το πρωτάθλημα σε μπάσκετ Γυναικών (2-0 στους τελικούς τον ΠΑΟΚ),  βόλεϊ Ανδρών (3-0 νίκες τον ΠΑΟΚ), πόλο Γυναικών (3-2 νίκες τη Βουλιαγμένη), πόλο Ανδρών (3-1 νίκες τη Βουλιαγμένη) και Χάντμπολ (3-1 νίκες την ΑΕΚ).

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο απολογισμός ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετικός. Με τα τμήματα της ομάδας του Πειραιά να κάνουν το απόλυτο. Που οφείλεται, μεταξύ άλλων, το γεγονός αυτό;

Μα φυσικά, στον κόσμο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, που βρίσκεται, με πράξεις, κοντά στην ομάδα, σε όλα τα αθλήματα. Και έτσι πρέπει και οφείλει να συνεχίσει να κάνει. Ο τρόπος είναι ένας.

Κάρτα Μέλους (50 ευρώ), που έσπασε το... φράγμα των 5.000 μελών και Κάρτα Φιλάθλου (10 ευρώ). Η Κάρτα Φιλάθλου, θυμίζουμε, τίθεται σε κυκλοφορία τη Δευτέρα (3/6) και κάθε οπαδός της ομάδας οφείλει να την προμηθευτεί και να στηρίξει οικονομικά το σύλλογο. Να βοηθήσει τους αθλητές να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού, κάνοντάς μας ξανά και ξανά περήφανους, εντός και εκτός συνόρων.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να μην αναφερθεί η τεράστια συνεισφορά και συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται, με πράξεις, δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Διότι, πάνω από όλα, ο ηγέτης του Θρύλου είναι οπαδός της ομάδας. Την αγαπάει αγνά και ανιδιοτελώς και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πρωταγωνιστεί και να προοδεύει παντού.

Όσα προαναφέραμε, λοιπόν, τα στοιχεία αυτά αποτελούν το μυστικό της εκτόξευσης του Ερασιτέχνη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αναμένεται και να πρέπει να αναλάβει ακόμα μεγαλύτερη… δράση!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ