ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

4 μετάλλια την πρώτη μέρα!

4 μετάλλια την πρώτη μέρα!

Πολύ δυναμικά μπήκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, το οποίο διεξάγεται στον Βόλο, στην περιοχή του ΝΟ Βόλου και Αργοναύτες, σε στίβο περιμέτρου 1.250 μέτρων, οι αθλητές του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων δυο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, αποκτώντας προβάδισμα για την κατάκτηση και των τριών τίτλων (Ανδρών, Γυναικών και στο γενικό σύνολο).
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέλλυ Αραούζου, που ήταν η πρωταγωνίστρια στα 5 χλμ Γυναικών. Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού τερμάτισε πρώτη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 1:02:43, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με χρόνο 1:04:16, ανέβηκε η επίσης «ερυθρόλευκη» Στυλιανή Απλάντη.

Στο ίδιο αγώνισμα, στην πέμπτη θέση τερμάτισε η Μαρία Λιώση. Στα 5χλμ. Ανδρών  ο Δημήτρης Νέγρης με χρόνο 55:40.95, τερμάτισε στην τρίτη θέση και οι Δημήτριος Μανιός, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Κωνσταντίνος Κωνσταντινέσκου στην πέμπτη, έκτη και έβδομη αντίστοιχα. Στα απογευματινά αγωνίσματα στην σκυταλοδρομία 4Χ1250μ Ανδρών-Γυναικών ο Ολυμπιακός με τους Μανιό-Απλαντή-Νέγρη-Αραούζου τερμάτισε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Να σημειωθεί, ότι οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Κυριακή (9/6), με τα αγωνίσματα των 7.500μ Εφήβων – Νεανίδων, 10.000μ Νέων ανδρών – Νέων γυναικών και 10.000μ Ανδρών – Γυναικών 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ