ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Δεν το πίστευα ότι με θέλει ο Ολυμπιακός!»

«Δεν το πίστευα ότι με θέλει ο Ολυμπιακός!»

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπου τόνισε:

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα δεν το πίστευα. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό σε καλοκαιρινό φιλικό τουρνουά και είδα τον τρόπο που αγωνίζεται και το ομαδικό πνεύμα που έχει.

Επίσης τα προηγούμενα χρόνια έχουν αγωνιστεί υψηλού επιπέδου παίκτες στον Ολυμπιακό που αποτελεί τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα.

Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα και μόλις επικοινώνησε μαζί μου ο προπονητής ενθουσιάστηκα και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιο.

Η ομάδα έχει εξαιρετικό πρότζεκτ, απίστευτους φιλάθλους και εξαιρετικό περιβάλλον για εξέλιξη. Επομένως μετά από τη συζήτηση με την οικογένεια μου ήταν πολύ εύκολη απόφαση γιατί η γυναίκα μου αγαπάει την Αθήνα, τη ζωή εκεί και τους ανθρώπους της.
Ανυπομονώ να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα, να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Ευχαριστώ όσους αναμείχθηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή και κοιτάω μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον με τον Ολυμπιακό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ