«Όχι 60, αλλά 160 πρωταθλήματα θέλουμε»
Στη συνεισφορά και τη στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γέμελος.
Ο αρχιπροπονητής Κολύμβησης του Θρύλου, τόνισε παράλληλα, ότι στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να πανηγυρίσει όχι μόνο 60, αλλά… 160 πρωταθλήματα στο μέλλον.
Συγκεκριμένα, ο Γέμελος ανέφερε ότι: «Δεν είναι μόνο το 60ό πρωτάθλημα αλλά είναι μια συνεχής πορεία του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι ευγνώμων σε όλους τους αθλητές από το 1925 μέχρι σήμερα που τα δίνουν όλα για να βρίσκεται η ομάδα στην κορυφή.
Εμείς συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ και να πανηγυρίζουμε σήμερα χωρίς την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Προέδρους μας, Μιχάλη Κουντούρη. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έχει προσφέρει επίσης 60 χρόνια τα μέγιστα στο τμήμα. Όχι μόνο 60 αλλά 160 πρωταθλήματα θέλουμε να πανηγυρίσουμε με τον κορυφαίο σύλλογο».









